Occs també ofereix serveis d’assessoria higiènico-sanitària dirigits a empreses del sector alimentari. Treballem colze a colze amb els nostres clients per garantir el compliment de la normativa vigent, la seguretat alimentària i les bones pràctiques higièniques en tots els processos productius.
Formació personalitzada: Creiem fermament que la formació és clau per a la prevenció i la millora contínua. Per això oferim programes formatius adaptats a les necessitats de cada empresa, amb continguts pràctics i actualitzats.
Implantació de sistemes APPCC: Acompanyem a les empreses en la implantació i seguiment del sistema d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC), una eina fonamental per identificar, controlar i prevenir riscos en la producció d’aliments. Desenvolupem plans a mida, adaptats a la realitat de cada empresa i sector i molt especialment en el control de Listeria Monocytogenes, Salmonella spp, E. Coli, Enterobacteries, Clostridium Perfringens, Pseudomona aeruginosa, Bretanomyces spp, Pediococcus, entre d’altres.
Àmbits d’actuació: Donem cobertura a una àmplia varietat de sectors dins la indústria alimentària, incloent:
Amb una mirada rigorosa i compromesa, contribuïm a millorar la qualitat, la seguretat i la confiança en els productes que arriben al consumidor.
Foto de Caroline Roose en Unsplash
A Occs, ens dediquem a oferir solucions veterinàries en el sector boví, alimentari i biotecnològic. Consulta els nostres serveis.
Fem servir galetes de tercers amb finalitats analítiques, en resum només fem servir les galetes de Google Analytics per poder analitzar el nostre trànsit.